icon

Taarten maken voor een verjaardag, voor een bruiloft of voor bijzondere gelegenheden!

Een heerlijke taart bestellen

Welkom op onze website, taarten maken aan de hand van gratis online video’s!

De workshops zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

Chocolade taarten maken

Bruidstaarten maken

Vruchten taarten maken

Slagroom taarten maken

Verjaardagstaarten maken

Diverse taarten maken

Klik op een van deze taart maken categorieën om uw workshop te vinden. Daarnaast vindt u op onze website honderden overheerlijke taartrecepten vanuit de hele wereld. Uw inspiratiebron om lekkere taarten te maken.

Heerlijke taarten maken was nog nooit zo gemakkelijk dankzij onze online video workshops! Kies een workshop taarten maken, bekijk gratis de workshop taarten maken vanaf uw pc. Op onze site vindt u meer dan 1000 gratis workshops. Ook kunt u workshops vinden om chocolade of bonbons te maken.

De mooiste en lekkerste taarten maken doe je met een zogenaamd biscuit beslag. Je kunt uiteraard kant en klare biscuitmix kopen voor het taartbeslag, maar het beslag is ook heel goed zelf te maken. Je hebt daarvoor het volgende nodig:

- 5 eieren

- 150 gram suiker

- 125 gram bloem

- 25 gram maizena

- een zakje vanillesuiker

een mespuntje zout

Taarten maken

De bereiding is eenvoudig:

Doe de eieren tezamen met de suiker en vanillesuiker in een beslagkom, die je in een bak met warm water zet. Je klopt het geheel door elkaar totdat de suiker geheel is opgelost en een dikke schuimige massa is ontstaan. Des te langer je het geheel klopt, des te luchtiger de cake wordt. Zodra de schuimige massa is ontstaan schep je in gedeelten de gezeefde bloem, maizena en zout door het schuimige mengsel.

Zodra er geen bloem meer te zien is in het mengsel schep je dit over in een bak /springvorm. Je plaatst de bak-/springvorm op een rooster in het midden van de oven, die je hebt voorverwarmd op 180 graden. De baktijd is ongeveer 40 minuten.

Voor een mooi resultaat is het belangrijk dat je de oven de eerste 20 minuten niet opent. Na ongeveer 30 à 35 minuten kun je controleren of de taart gaar is.

Hoe je dit het beste kunt doen, kun je vinden bij de baktips verder op de site. Workshops Webgids

Reageren op dit recept

Andere taarten